Betű színe


Az esküvői meghívók rendelésekor lehetőséget kínálunk a nyomtatási szín megválasztására. A kínálatot 3 alap kategóriába soroltuk be.
Színes nyomtatás
Igen elterjedt nyomtatási forma. Közkedvelt nyomtatási szín az S2 barna, ami a legtöbb típusú esküvői meghívóval harmonizál. További színek a kék, szürke, zöld..... ezt a kategóriát S betűvel jelöljük.

Termofóliás-nyomóformás nyomtatás
A legtöbbször használt nyomtatási eljárás. Ezzel a technológiával élethű arany színnel tudunk nyomtatni, amit más eljárással nem tudunk elérni. A mintát megtekintheti itt eskuvoi meghivo D 0602.
Ez a fajta nyomtatás nagyon elegáns, luxus jelleggel bír. A közkedvelt arany színek mellett választhat még ezüst, acélkék, réz, barna színeink közül. Ezeket a színeket F betűvel jelöljük.

Termográfia
Nagyon érdekes és modern nyomtatási eljárás. A felhordott por és hő hatására a szöveg kidomborodik a papír síkjából és 3D effektus hatását kelti. A nyomtatás ezen típusát T betűvel jelöljük.

Minden egyes esküvői meghívót - mielőtt még bekerülne a gyártási folyamatba majd a kollekcióba – alaposan átnézünk. Megfelel-e a színek kombinációja, a nyomtatási eljárás,
Jók-e a motívumok, összhangban van-e a nyomtatás színével. Több ember egybehangzó véleménye alapján csak a legszebbek maradnak fent a rostán és jutnak el ügyfeleinkhez.
Ezért bátran merjük ajánlani megrendelőinknek, hogy bízzanak az általunk kreált motívumokban és változtatás nélkül rendeljék meg az esküvői meghívót.

Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.