5 tipp esküvői meghívó választáshoz


5 tipp esküvői meghívó választáshoz

Az esküvői meghívó kiválasztása a nagy napra való felkészülés elmaradhatatlan része. Vannak, akik konkrét elképzelésekkel rendelkeznek, mások elvesznek a minden korábbinál szélesebb kínálatban. Sokan egyetértenek abban, hogy minőségi megoldást keresnek, mely lehetőség szerint különlegesnek számít. Ennek megtalálása nem is olyan nehéz, hiszen napjainkban prémium kategóriás alapanyagok, luxus színvonalú esküvői meghívók közül válogathatunk. Tarts velünk, és kövesd tippjeinket az ideális típus eléréséhez!

1. Gondolkodj stílusokban!


Az esküvői meghívó választék legtöbbször különféle stílusokra osztott. A cégek ezzel igyekeznek megkönnyíteni a választást az érdeklődők számára. Nincs ez másként a webshopként működő szolgáltatók esetében sem. Elsőként tehát arról érdemes pároddal döntést hoznotok, hogy milyen stílus jegyeit viselje magán a választott típus. A vintage minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend, ráadásul egyfajta intimitás is nyújtható segítségével, ami azonnal az alkalom otthonosságáról tanúskodik majd. Nagyon fontos tehát, hogy a meghívó stílusában passzoljon a rendezvényhez. Egy elegáns esküvőhöz aligha illenek a vicces, rajzolt meghívók, ellenben a luxus megoldások és az elegáns, klasszikus esküvői meghívó inkább megállja a helyét ilyenkor.

esküvői meghívó

2. Figyelj a szövegezésre!


Az esküvői meghívó készítéssel foglalkozó cégek rendszerint alapszövegezésekkel igyekeznek megkönnyíteni az esküvőszervezés előtt állókat. Mindegy, hogy rendezvényszervezőkre bízod a feladatok nagy részét, vagy magad intézel mindent, a végső döntés a Te kezedben van. Módosíthatsz a sablon szövegeken, de akár egészen egyedi szövegek is kerülhetnek a meghívóra. A betűtípus, a színek éppen úgy lényegesek, mint a betűméret. Ha sok információt szeretnél közölni a meghívottakkal, akkor figyelj arra, milyen betűmérettel teszed ezt. A túl kicsi kényelmetlen, és nem is passzol egy kisebb méretű meghívóhoz.

3. Esküvői meghívó: az idézet elmaradhatatlan

Az esküvői meghívó kiválasztásakor a legtöbben egy szerelmes idézetet is szeretnének viszontlátni azon. Az interneten megszámlálhatatlanul sok weboldal foglalkozik a témával, ahonnan inspiráció meríthető, így a megfelelő fennkölt gondolatok megtalálása egyszerűbb, mint hinnéd. Tartsd szem előtt, hogy néha a kevesebb több. Egy-két mélyreható sornyi gondolat akár jobban betalálhat a vendégseregnek, mint ha hosszabb idézettel látnád el az esküvői meghívót. Törekedj arra, hogy személyiségetekhez és az alkalom stílusához is passzoljon a választott szöveg.

4. Tervezd meg a rendezvényt is!

Az ültető kártyák, az esküvői menü kártya és a személyre szabott borítékok is elérhetőek a legtöbb olyan cégnél, amelyek esküvői meghívó készítéssel foglalkoznak. Törekedj a prémium kategóriára, legyen szó bármilyen stílusról is.

esküvői meghívó

5. A személyre szabott megoldások válnak be igazán!

Egyedi elképzeléseid vannak? Rajzolt, kreatív megoldásokban gondolkozol? A nagy napot mindenki tökéletesre szeretné szervezni, és ez már az esküvői meghívó kiválasztásával megkezdődik. Fontos azonban, hogy ne feledkezz meg a felkészülés időszakában arról a korántsem elhanyagolható tényezőről, ami a belső készülést és az ezzel járó izgalmat jelenti.

Ahelyett, hogy elvesznél a ruhaválasztás, a menü összeállítása és a tökéletes helyszín megtalálásának zűrzavarában, szentelj időt magadra és kedvesedre. Elvégre a közösen tervezett jövő kettőtől szól. Miért ne élnétek meg ezt az időszakot is nyugalomban, egymást támogatva? Az esküvői meghívó megtervezésével induló folyamat végső állomása a boldogító igen kimondása, mely után még szorosabb kapcsolat alakul majd ki közöttetek.



Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.