Esküvői jókívánságok Bibliából: személyre szabott, örökérvényű útmutatás


Esküvői jókívánságok Bibliából: személyre szabott, örökérvényű útmutatás

Az idézetek nem csak az esküvői meghívó kapcsán bizonyulnak remek választásnak, hanem akkor is, ha esküvői gratulációról és az ajándék mellé választott gratulációs kártyáról van szó. A lehetőségek e tekintetben némileg tágabbak, mint akkor, ha az esküvői meghívóra szeretnénk az ideális gondolatokat megtalálni, ugyanis a gratulációs kártyának egyéb információkat biztosan nem kell tartalmaznia. Vannak, akik hosszabb lére eresztenék a mondanivalót, mások a rövid, tömör megoldások hívei.

Örökérvényű alapelvek

Az esküvői jókívánságok Bibliából a vallásos életszemlélettel bírók számára éppen úgy jó döntésnek számítanak, mint azoknak, akik ugyan nem gyakorolják vallásukat, de nyitottak az általa átadni kívántakra. Bár napjainkban úgy vélhetjük, a klasszikus értékek kezdenek kimenni a divatból, de az ember alapvetően nem rossz, s így a Bibliában foglalt alapelvek máig bírnak létjogosultsággal. A szeretet, az összetartozás és a hűség ezerféle megfogalmazásával találkozhatunk a Bibliában, közöttük pedig mindenki megtalálhatja azt a gondolati síkot, mely az érzelmek tekintetében is hatással lehet az azt olvasókra.

A gratulációs kártya szerepe


Természetesen felmerül a kérdés, hogy mi szükség van a gratulációs kártyára, ha közben személyesen történik az ajándék átadása és a jókívánságokat is ilyen módon közölhetjük. Korántsem biztos azonban, hogy az ifjú pár a huszadik ajándékcsomag után is emlékezni fog arra, hogy melyiket kitől kapta, így egyfajta ajándékkártyát mindenképpen célszerű mellékelni hozzá. S ha már a fennkölt eseményről van szó, akkor miért ne adnád meg a módját a gratulációs kártya kialakításának, tartalmának is? Akár előre igényesen nyomtatott megoldás mellett is leteheted a voksod, de a saját kézzel készített verzió is bír napjainkban létjogosultsággal. Egy egyszerű nyomtató is elég lehet hozzá otthon, de ha professzionális végeredményt szeretnél kapni, akkor a gratulációs kártya készítését is megéri szakemberekre bízni. Egyedülálló grafikával és persze a megfelelő idézettel is kombinálható a kártya, ezzel valóban megadva a módját a dolognak.

Esküvői jókívánságok a Bibliából


Ugyan számos megható, a jövőre útmutatást nyújtó idézettel találkozhatunk a világhálón, de az esküvő jókívánságok a Bibliából is származhatnak. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokszor éppen ezek a könyvek azok, amelyek a megfelelő színvonalon és mélységben képesek örökérvényű mondanivalókat megfogalmazni. Ha nem mozogsz otthonosan a témában, a megfelelő kulcsszavakkal kereshetsz is a böngészőben, ezzel célirányosan olyan bibliai idézetekkel találkozhatsz, melyek jó eséllyel megfelelőek lesznek az alkalomhoz.

Mindegy, hogy szülőktől érkeznek a jókívánságok, vagy barátnődet, barátodat szeretnéd ellátni olyan tanácsokkal, melyek majd akár a nehéz időkben is útmutatóul szolgálhatnak, a Biblia ehhez remek kiindulópont lehet. Fontos, hogy olyat válassz, mely személyessé tehető, vagy amiről a megajándékozottak magukra ismerhetnek, de ha nem sikerül ilyet találni, akkor a szeretet, odaadás, hűség témakörével biztosan nem lőhetsz mellé.

Az esküvői jókívánságok Bibliából és híres íróktól, költőktől is ideálisak lehetnek. A legfontosabb az, hogy megfelelő formában tálald azokat és a megajándékozott érezhesse, a gratulációs kártya összeállításával, a megfelelő gondolatok megtalálásával is igyekeztél személyre szóló, lelket megérintő gondolatiságot átadni. Ne feledd, az ajándék értéke nem feltétlen elsődleges, ugyanis egy jó választással akár a méregdrága meglepetéseknél is nagyobb örömet szerezhetsz. Szánj időt az ajándék és a gratulációs kártya kitalálására is.




Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.