Esküvői jókívánságok szülőktől


Esküvői jókívánságok szülőktől – tanácsok egy élet tapasztalatával

Az esküvő minden érintett életében különleges eseménynek számít. Nem csak az ifjú pár izgatott azonban a nagy nappal kapcsolatban, hanem a szülők is. Egy élet tapasztalatával a hátuk mögött természetesen azt szeretnék, ha hosszú, boldog évek várnának a gyerekekre, és talán nem követnék el azokat a hibákat, amelyeket saját maguk már megéltek. Az esküvői jókívánságok szülőktől rendszerint már az eljegyzés alkalmával megkezdődnek. A tolakodás helyett gyakran a háttérből óvó szülői tekintet követi végig az esküvőig vezető utat és gyakran utána is fókuszba kerül a fiatal pár boldogulása.

Ugyan a személyes tanácsok és a mindennapi segítség alapesetben elmaradhatatlan, de a szülők is szeretnének maradandó formában hozzájárulni a közös élethez mind anyagi, mind eszmei és érzelmi síkon. Az esküvő jókívánságok szülőktől gratulációs kártya formájában is érkezhetnek. Az ideális grafika, háttér és idézet megtalálására azonban sokan kiemelt hangsúlyt helyeznek, hiszen egyetlen stílussal és gondolatisággal nem könnyű kifejezni mindazt az érzelmet, ami együtt jár a gyermekek kezének elengedésével.

Jó szándékú tapasztalatátadás

A szülők gyakran hajlamosak arra, hogy túlságosan beleavatkoznak a fiatalok életébe, és ez már az esküvő megszervezésekor is elkezdődik. Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy az ember legtöbbször igazán csak a saját hibájából tanul, ezért így vagy úgy, de meg kell adni az esélyt a felnőtté válás e formájának. Persze a jó szándékból induló véleményátadás és a tapasztalatok megfelelő formában történő megfogalmazása szívet melengető lehet az ifjú pár számára. Ennek kiváló formája a gratulációs kártya, amelyet az ajándékok mellé csatolhatnak a szülők. Ez egyfajta emlékként is szolgál a nagy napról, de ugyanakkor évek múlva elővéve különös jelentőséggel bírhatnak az abban foglaltak.

Esküvői jókívánságok szülőktől idézet formájában


A saját gondolatiságot, a féltve óvást és az érzelmek mélységét sokszor könnyebb kifejezni egy találó idézettel. Az interneten célirányosan kereshetünk, idézetgyűjteményeket böngészhetünk, így biztosan sikerül rátalálni az ideálisra. Az esküvői jókívánságok szülőktől származhatnak a Bibliából is, de akár a saját gondolatok és kívánságok is megfogalmazhatóak olyan módon, hogy az megállja a helyét akár egy nívós gratulációs kártyán is. Ha van egy jó történeted lányodról vagy fiadról, ami tanulságos vagy érzelmes csattanóval zárul, ez is helyet kaphat a megfelelő formában a gratulációs kártyát rejtő borítékban. Az örömkönnyek az efféle személyesség kapcsán garantáltak.

Idézetek kiváló grafikával társítva, nem csak szülőktől

A gratulációs kártya egyébként bármely meghívott vendég részéről remek választás lehet. Az ajándék mellé társított igényes nyomtatványra akár saját kézzel is elhelyezheted jókívánságaid. Idézhetsz híres írókat, költőket, de akár a megajándékozott kedvenc filmjéből is származhat a témához és alkalomhoz passzoló idézet. Az élettapasztalat sokszor nem az eltelt évek függvénye, de tény, hogy szülőként már olyan élmények és helyzetmegoldások állnak az ember háta mögött, amelyeknek tapasztalatát a fiatalok is javukra fordíthatják. A megfelelő idézettel és formában tálalt gondolatiság hathat az érzelmekre és megindíthat azon a napon, amikor minden a közös jövőről és az összetartozásról szól. Ha jól rajzolsz, saját kézzel készíthetsz gratulációs kártyát, segítségül hívhatod nyomtatódat, de akár profik közreműködését is kérheted a korszerű nyomtatási technológiát és tervezést előnybe helyezve.


Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.