Esküvői kiegészítők: miről nem szabad elfeledkezni



Egy esküvő megszervezésekor rengeteg dologra kell odafigyelnünk és gyakorta megtörténik, hogy a kiegészítőkről megfeledkezünk. Pedig ezen „apróságoknak” fontos szerepük van, általuk lesz a nagy nap még szebb és kellemesebb és egyedi.

Esküvői meghívók

Ez az alap. Csak a Facebookon értesíteni az ismerősöket nem elég. A család, barátok, ismerősök elvárják a papír alapú meghívót. Nem árt időben értesíteni a meghívottakat, hogy el tudjanak jönni. Az esküvői meghívónak prezentálnia kell, hogy milyen a pár és milyen stílusban fog majd zajlani az esküvő.

Ültetőkártyák

Tervezze meg otthona kényelméből az ülésrendet. Mindenkinek kell, hogy legyen helye és az sem mindegy, hogy hol. Például a fiatalabbakat egymás mellé ültetjük, hogy tudjanak egymás közt szórakozni. Esztétikus, ha az ültetőkártya színében, mintájában hangolódik az esküvői meghívóhoz.

Esküvői menü

Maradjunk még egy ideig a papír alapanyagoknál. A lakodalmi vendégasztal étkeinek felsorolása biztosan érdekelni fogja majd vendégeinket. Ezen túl eleganciát is kölcsönöz és jól illik az asztali dekorációhoz.


Vignetta üvegre

A saját ötletek alaján készített vignetta elegánsan mutat a borosüvegen. Hangulatos ha a motívuma akár színben akár kivitelben idomul az esküvő dekorációjához. Ezen kívül az üvegeket díszíthetjük még más kiegészítőkkel is.

Ajándék a násznépnek

Apró figyelmesség mely nagy örömet tud okozni - minden egyes ültetőkártyához egy kis csoki a pár nevének kezdőbetűivel.



Hozzászólás hozzáadása
Név:
Hozzászólás címe:
Hozzászólás:

Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.