Esküvői meghívó idézetek


Esküvői meghívó idézetek: nem mindegy, mire esik a választás!

A nagy nap megszervezése során az esküvői meghívó idézetek közötti választás igen fontos szereppel bír. A meghívó már önmagában is sokat elárul arról, milyen stílusú, hangulatú lesz a szertartás és az utána következő programok. A rendezvényszervező cégek minden korábbinál szélesebb szolgáltatás kínálattal állnak rendelkezésre, de a végső döntést mégis magatoknak kell meghozni. Éppen ezért nem árt, ha előre olvasgatsz a témában, és akár a megfelelő esküvői meghívó idézetek közül is kiválasztod a neked tetszőt.

Szerelemről a művészet nyelvén

A szerelem a múltban éppen úgy megihlette a művészembereket, mint a jelenben. Nem véletlen, hogy zeneszámok, filmek, sorozatok mellett könyvek és versek születtek a témában. A szellemi termékek folyamatosan napvilágot látnak, és a témában mindenkinek megvannak a kedvencei. A szerelem sokak szerint egyenlő a fájdalommal, mások elképesztő magasságokban élik meg mindennapjaikat az érzésnek köszönhetően. A szerelem izgalommal tölt el, új távlatokat nyithat meg, de persze benne van a csalódás lehetősége is. Minden negatívum ellenére azonban mindannyian keressük azt a bizonyos igazit, és ha megtaláltuk, akkor a legtöbbször elérkezik az a bizonyos nagy nap is.

Esküvői meghívó idézetek a legjobbak tollából

Az esküvői teendők időszakában mindenképpen dönteni kell arról, hogy milyen idézet kerüljön a meghívóra, hogyan kerüljön az kialakításra. A területen tevékenykedő cégek rendszerint sablonokkal már rendelkeznek, így könnyebb dolguk van a pároknak. A szöveg és az esküvői meghívó idézetek tekintetében azonban egyéni igények jutnak érvényre. S hogy milyen idézetek bizonyulnak a leginkább megfelelőnek? Nos, ez ízlés, érdeklődési kör, a pár közötti kompromisszum függvényeként születhet meg.

Esküvői meghívó

A magvas gondolatok rendszerint mélyből fakadó érzelmekkel megtöltöttek, mint például Paul Gereldy megfogalmazásából is megmutatkozik:
„Szerelem: meghódítani, bírni és megtartani egy lelket,
Amely annyira erős, hogy fölemel bennünket,
S annyira gyönge, hogy éppolyan szüksége van reánk,
Mint nekünk őreá. „


Kirsch Péter másként éli meg a szerelem érzését, de ugyanúgy ideális választás az esküvői meghívó idézetek között:

„Te vagy a lélegzet s
Minden szívdobbanás.
Te vagy a születő gondolat,
A magamba zárt vallomás.
Te vagy a vágy,
Ami ébren tartja az álmokat
S ami én nem vagyok,
Minden más is te vagy!”

Az esküvői meghívó idézetek természetesen csak az egyik részét képezik az esküvőre történő felkészülésnek. Ahányan vagyunk azonban, legalább annyiféleképp éljük meg a várakozás időszakát. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy feszültséggel teltek napjaik, és igyekeznek mindent tökéletessé tenni a nagy napra. A szervezés zűrzavarában azonban érdemes megállni néha egy kicsit, és átgondolni, vajon miért akarunk mindenképpen a tökéletességre törekedni. Hiszen az élet sem tökéletes, és várhatóan az esküvő után is lesznek nehézségek.

Esküvői meghívó

Gondold át, nem lenne-e érdemesebb inkább kiélvezni a menyasszonyság időszakát. Járjatok el kedveseddel kirándulni, szórakozni, éljétek meg a boldog várakozás minden pillanatát. Így a nagy nappal kapcsolatos elképzeléseiteket is könnyebben átbeszélhetitek, egyeztethettek, és biztosan nem lesz feszültség a dologból.

A közös élet kapujában állva már biztosan vannak terveitek a családalapításra és a továbbiakra vonatkozóan. Nem lehet azonban örökké csak tervezni. Ne feledkezzetek meg arról, hogy a jelenben éljetek, és szeressétek egymást. Emellett az esküvői meghívó idézetek közti választás eltörpülő és csekélyke feladatnak számít.

Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.