Esküvői meghívó idézetek- romantika és önátadás a kezdetektől


Esküvői meghívó idézetek- romantika és önátadás a kezdetektől


Esküvői idézetek

iránt érdeklődsz? Szeretnéd olyan gondolatokkal ellátni a leendő meghívót, amelyek hűen tükrözik az egymás iránt érzetteket? A költészet nyelve ideális lehet azok számára, akik nehezen öntik szavakba saját gondolataikat, és az irodalmat hívnák ehhez segítségül. A tapasztalatok szerint ma már aligha akad olyan esküvői meghívó, melynek ne képezné részét egy hosszabb vagy rövidebb idézet. De mi alapján döntsünk az irodalom műremekei közül? Mennyire fontos az esküvő stílusa? Vedd romantikusra a figurát, vagy inkább a mélyenszántó gondolatok idejének számít mindez? Cikkünkben ilyen kérdéseknek járunk utána.

Klasszikustól a vintage-ig


Az esküvői meghívók

minden korábbinál szélesebb választékban elérhetőek napjainkban. Legtöbben igyekeznek az alkalom stílusának megfelelő mellett dönteni, és ez minden további nélkül lehetséges is. Az esküvői meghívókat készítő szolgáltatók speciális alapanyagokkal és nyomtatási technikákkal dolgoznak, s ennek köszönhetően egészen különleges végeredmény születik. Egyéni elképzeléseinket is viszontláthatjuk a képeslapon, legyen szó bármilyen stílusról. Magunk dönthetünk a betűtípusról, méretről, sőt, speciális kialakítással is állnak rendelkezésre a szakemberek.

A klasszikus stílus mindenki számára ideális lehet. Főként a fiatalok körében kedveltek a vicces vagy éppen a vintage stílusú meghívók. A prémium kategóriára is mutatkozik igény, főként a luxus esküvőt szervezők körében. Van azonban valami, ami egyetlen stílus esetében sem hiányozhat. Nem más ez, mint a megfelelő esküvői meghívó idézet.


Esküvői meghívó idézetek: idézz klasszikusokat!


A költészet nyelvén szólni igenis indokolt az esküvői meghívók kapcsán. Nézzünk most néhány olyan gondolatot, melyek megállják a helyüket a nagy napra invitáló meghívókon!

Paul Géreldy sorai mélyenszántó érzéseket hoznak felszínre, és arra hívja fel a figyelmet, hogy a szerelemben bizony benne van a sebezhetőség is, mégis megéri átadni magad neki.

„Nézz a szemem mélyére... Beljebb!
Látszik ugye tükrébe' lenn,
hogy néked adtam mindenem!”

Mindannyian a boldogságra törekszünk. Sokszor azonban nem a végső cél számít, hanem az odáig vezető út. A boldogság egyébként sem egy általános állapot, sokkal inkább pillanatok összessége, melyek tovább visznek akkor is, ha nehézségeket hoz az élet. Ady Endre sem szól másról:

„Hiszem, hogy egymást szeretve,
egymást megértve, könnyebb lesz élni,
s bármi sors állna is elénkbe,
a boldogságot el fogjuk érni.”

A szerelem mindent elsöprő, néha bizony őrültségekre késztető jellege köszön vissza Jókai Mór soraiból:

„A szerelemnek még bolondsága is
nagyobb bölcsesség, mint a
filozófusok minden tudománya.”


Fontosabb, mint hinnéd?

Az esküvői meghívó kiválasztásának, kialakításának sokan igen nagy jelentőséget szentelnek. Tény, hogy ez az első momentum, amellyel találkoznak a meghívottak, így erről alkotnak véleményt a leendő esemény jellegét illetően. Ugyanakkor érdemes azzal is tisztában lenni, hogy a meghívó mindössze a legfontosabb információkat tartalmazza, ezért hosszú heteket annak kiválasztására nem érdemes szentelni.

Ma már online is lehetőség nyílik az ideális típus megtalálására és megrendelésére. Ennek köszönhetően több időd marad arra a személyre, aki bármilyen ügyintézésnél és szervezési feladatnál fontosabb számodra. Az esküvői meghívó idézetek között pedig minden korosztály megtalálja azokat a gondolatokat, amelyek tökéletesen passzolnak a megálmodott nagy nap stílusához, jellegéhez, és az egymás iránt érzelmek mélységéhez.




Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.