Gyakori hibák az esküvői meghívók választásánál.


Gyakori hibák az esküvői meghívók választásánál.

Ár és a cég kiválasztása

Nem mindegy, hogy melyik céget bízzuk meg a meghívónk elkészítésével. Biztosan mindenki
örül az olcsóbb árfekvésnek de ahogy a mondás tartja „Olcsó húsnak......” Nem elég csak egy
szép képet megnézni az interneten. Nehogy a valóság eltérjen az interneten látottaktól.

Az olcsó meghívók gyakorta gyenge minőségű papírból készülnek gyatra grafikával. Inkább ismert céget válasszon akikre léteznek referenciák. Az árat illetően abból induljunk ki, hogy mit enged meg a költségvetés. Inkább kicsivel kerüljön többe a meghívó, mint hogy a csomag érkezése után problémákkal találkozzunk. Nagyon jó megoldás a mintaküldés, ilyenkor ugyanis meggyőződhetünk a termék minőségéről.

Saját készítésű meghívók?

Gyakorta talákozhatunk a spórolás jegyében azzal, hogy valaki saját maga készíti el a meghívóját. A végeredmény néha nem úgy alakul ahogy azt egyesek elképzelik. Nem feledjük a meghívó a nagy nap előhírnöke kell hogy legyen.

Giccses kiegészítők és színek

Az ilyen meghívók eléggé visszataszítóan hathatnak. Nem jó túlzásokba esni. Mindenáron túl sok kristály, masni, csillogó dísz.....nem biztos hogy szép lesz az eredmény. Kérjen tanácsot barátaitól, vagy attól a cégtől akitől rendelni szeretne.

Vigyázni kell a színek kombinációjával is. Jó ötletnek tűnhet az esküvői meghívó színeinek egybehangolása az esküvői asztal dekorációjának színével. A túl sok kontrasztos szín nem biztos, hogy jól nézne ki. A túl kirívó színeket inkább próbáljuk mellőzni.

Pamas esküvői meghívók


Tekintse meg a Pamas cég esküvői meghívóit. Bízunk benne, hogy kínálatunkban Ön is megtalálja az igazit! Kínálatunkban a csodaszép meghívók mellett megtalálható a luxus és a romantikus kategória is, mindezek giccs és esztétikátlan túlzások nélkül. Cégünk a hangsúlyt az eleganciára és a szépségre helyezi.
Segítünk az esküvői meghívó szövegének kiválasztásánál is, ötletet adunk ebben is.

Hozzászólás hozzáadása
Név:
Hozzászólás címe:
Hozzászólás:

Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.