Mennyibe kerül(het) az esküvői meghívó?


Kétségtelen, hogy napjainkra az esküvők szervezése hatalmas üzletté vált. Amikor a párok örök hűséget fogadnak egymásnak, akkor rendszerint időt, fáradtságot, s természetesen pénzt nem kímélve szeretnék az esküvő napját igazán emlékezetessé varázsolni.
Felmerül azonban a kényes kérdés: vajon mennyit érdemes fizetni adott szolgáltatásért, jelen esetben az esküvői meghívóért?


Legfontosabb: az ár/érték arány!


Természetesen mindenkinek az elképzeléseitől, valamint a rendelkezésre álló összegtől függ, hogy mennyit is szeretne költeni az invitálásokra. Az optimális választás azon meghívó lesz, amelyet minőségi módon, ugyanakkor költséghatékonyan tudnak számunkra elkészíteni.
Mit is jelent ez pontosan? Egyrészről: ne költsünk túl sokat az invitálásra, hiszen senki sem ellensége a saját pénztárcájának.
Persze, ha luxus esküvőt tervezünk, akkor nem érdemes csorbítanunk az esemény jelentőségét egy klasszikus invitáló üzenet küldésével.
Esküvői meghívó C 6109


Ha azonban családiasabb hangulatú ceremóniát szeretnénk, akkor nem érdemes költenünk a pénzt „flancos” meghívóra. Ilyenkor a kevesebb valóban több lehet, így egy visszafogottabb meghívóval, sokkal személyesebb és olcsóbb invitálást küldhetünk.

Esküvői meghívó A 6404

Másrészről: vigyáznunk kell a túl alacsony áron kínált esküvői meghívókkal. Nem hiába szól úgy a mondás, hogy „olcsó húsnak, híg a leve”. (Rendszerint jóval a piaci árak alatt készített meghívóknál olcsóbb papírból dolgoznak, így kevésbé minőségi és tartós terméket kínálnak.) Érdemes tehát minőségi szolgáltatót választanunk: olyat, aki a lehető legjobb ár/érték arányban gondoskodik a meghívók elkészítéséről


Mindent, így a meghívót is a maga idejében!


Ha esküvői meghívóról van szó, akkor az idő a költségvetésünk szempontjából fontos szerepet játszik. Mindenképpen rendeljük meg idejében a meghívót! Természetesen mindenhol létezik az a lehetőség, hogy akár pár nap alatt is elkészítik az invitálást, ám ennek az esetek többségében nagy ára van! Egyrészről ezek a meghívók nem igényesek, hiszen a korszerű technikák (pl. termográfia, digitális nyomtatás stb.) helyett egyszerű színes nyomtatást használnak. Másfelől, a sürgősségi rendelesés miatt többletköltségek keletkezhetnek.

Nyugodtan megrendelhetjük tehát akár fél évvel a Nagy Nap előtt is a meghívót. Ha idejekorán adjuk fel a rendelést, akkor már 1-2 hónappal a ceremónia előtt átadhatjuk a meghívókat, így időben pontos képet kaphatunk a ceremónián résztvevő vendégek számáról. Bár előfordulhat, hogy pár meghívónk „veszendőbe megy”, mert néhányan jelzik: sajnos nem tudnak ott lenni az ünnepségen. Gondoljunk azonban arra: néhány extra invitálás mindössze pár ezer forintba kerül, míg néhány plusz étel, szállás stb. rendelése már tízezrekben mérhető!


Mennyi az annyi?


Mindezek után nézzük, hogy mennyit is lehet elkérni egy esküvői meghívókért. Rendszerint egy minőség invitálást 250-500 forint közötti darabáron készítenek el. Ami azt jelenti, hogy egy közepes méretű, azaz 50 fős lagzi esetén nagyjából 15 és 25 ezer forint közötti összeggel számolhatunk az esküvői meghívókért.

Versenyképes árakon


A Pamas cég Magyarország és Közép-Európa legnagyobb esküvői meghívó gyártója és forgalmazója. Vállalkozásunk több éve van jelen az üzletágban. Célunk, hogy ügyfeleinket ár/érték arányban a piacon elérhető legjobb kínálattal szolgáljuk ki.
Amennyiben a Pamas meghívóit rendeli meg, akkor az esküvői meghívók elkészítésén túlmenően – a külön nyomóforma készítés miatt – csak a nyomtatási költségeket kell megfizetnie. Az invitálás egyéb kiegészítői benne foglaltatnak az árban, így azokért semmilyen többlet díjat nem számolunk fel.
Reméljük, hogy tevékenységünknek köszönhetően valamennyi ügyfelünk meg fogja találni azt az esküvői meghívót, amely az általa megálmodott ceremóniához a lehető legjobban illeszkedik.


Hozzászólás hozzáadása
Név:
Hozzászólás címe:
Hozzászólás:
18.05.2016 - 19:00 E moj spasoje, samo - Karah
E moj spasoje, samo u zemlji Srbistanu mozes nazivati trenera koji ima 2 fakulteta i koji je jedini na ovim prostorima pobedio i jednog i drugog blizanca nazivati korzvanertnim a pritom za svog predsednika imati čoveka koga nazivaju bata kan kan. http://xjhnjfolhvn.com [url=http://cyugpocholc.com]cyugpocholc[/url] [link=http://eoiicxqxyc.com]eoiicxqxyc[/link]
Reagálni
17.05.2016 - 20:58 Thanks for these tip - Cherilynn
Thanks for these tips. One thing I also believe is credit cards supplying a 0% interest often entice consumers along with zero rate of interest, instant endorsement and easy on the web balance transfers, however beware of the real factor that can void your own 0% easy <a href="http://lcdwjdxv.com">nehgiborhood</a> annual percentage rate and as well as throw you out into the terrible house in no time.
Reagálni
16.05.2016 - 22:55 Hey There. I discove - Tike
Hey There. I discovered your blog the usage of msn. That is an extremely smartly written article. I will be sure to bookmark it and return to read more of your helpful inmnafrtioo. Thanks for the post. I&#8217;ll definitely comeback. http://vcddemejh.com [url=http://hsholayfqj.com]hsholayfqj[/url] [link=http://bqzdqkasugl.com]bqzdqkasugl[/link]
Reagálni
16.05.2016 - 14:11 I’ve yet to do - Kristy
I&#8217;ve yet to do a marathon, and I don&#8217;t think I want to. I don&#8217;t enjoy discomfort, generally, and 26.2 miles sounds like torture. I think 13.1 miles is *just* challenging enough for me. I wish Harry would have been around when I was a kid too! I <a href="http://miovuedbgoy.com">di;#1n82&7dt</a> discover him until I was in college and the series was four books in. I know I would have loved it as a younger person, though. So glad my girlie is into it already (though it&#8217;ll be awhile before I expose her to anything beyond AZKABAN!).
Reagálni
15.05.2016 - 07:29 Hi Lisa,I would love - Fleta
Hi Lisa,I would love to contribute to your blog. I am the founder of Mommy Masters, a resource for parents looking to create a flourishing family environment. We offer different parenting tools, including tips, tricks, and my new children&#8217;s CD, &#8220;Music is Magical&#8221;. I would be interested in writing about family and/or being an entrepreneur I am the mother of 3 boys who inspire me every day! Thanks for the oplrltunity.Epoie, The Mommy Master® recently posted..
Reagálni

Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.