Milyen esküvői képeslap a divatos manapság?


Milyen esküvői képeslap a divatos manapság?

A tökéletes

esküvői képeslap

után keresgélsz? A minőség legalább olyan fontos számodra, mint a stílusosság? A nyári hónapok az esküvők időszakának számítanak, és már a jelenlegi egészségügyi helyzet is lehetővé teszi, hogy megrendezésre kerüljön a nagy nap a kívánt meghívottakkal.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy ma már az esküvői képeslapok piaca is áttevődött a világhálóra. A rendezvényszervezés feladatinak közepette kifejezetten kényelmes lehet, ha online intézhető a meghívórendelés, mely során egyéni elképzeléseid is szerephez juthatnak. De mégis milyen szempontokat éri meg figyelni a választáskor? Hogyan sikerülhet valóban igényes, áttekinthető képeslap mellett dönteni?

Esküvői képeslap a minőség jegyében


Amit mindenekelőtt érdemes szem előtt tartani, az nem más, mint a minőség. Nem véletlen, hiszen a jeles alkalomról az esküvői képeslap segítségével tájékozódnak először a leendő résztvevők. Annak stílusa, hangulata már sokat elárul arról, hogy milyen jellegű lesz az ünnepség. Ma már nem csak a klasszikus vagy a luxus színvonalú esküvői képeslap kínálat áll rendelkezésre, hanem a vintage vagy a romantika világa is megjelenik a meghívók megjelenésében. A rajzolt, a fényképpel ellátott megoldások sem számítanak már elérhetetlennek, és sok szempontból egyéni elvárásaidat is érvényre juttathatod az esküvői képeslap megalkotásakor. A minőségi alapanyag, a rátétek és a korszerű nyomtatási technológia alapnak számítanak.

Esküvői idézetek: mondd el a költészet nyelvén!


Ha az esküvői képeslap, meghívó kerül szóba, akkor nélkülözhetetlen eleme annak az esküvői idézet. Ez lehet egy romantikus sor kedvenc regényedből, de a klasszikus költők között is válogathatsz. A világhálón számos helyen találhatsz összegyűjtött idézeteket, melyek kifejezetten az esküvői meghívóra bizonyulnak tökéletesnek. S hogy mi alapján válassz ezek közül? Melyek a leginkább kifejező gondolatok? A döntés a Te kezedben van! Mondd el a költészet nyelvén mindazokat az érzéseket, melyek a közös jövő felé irányítanak!

Helen Thomson a maga egyszerűségével adja át a szeretet lényegét:

„Szeretni annyi, mint vállalni a legnagyobb kockázatot.
Jövőnket és boldogságunkat adni valaki kezébe.
Engedni, hogy kétkedés nélkül bízzunk valakiben.
Elfogadni sebezhetőségünket.
Én pedig szeretlek.”

A rövid megoldások kedvelői számára Goethe mindig tud újat mutatni. Az esküvői meghívó elgondolkodtató része lehet az irodalom óriásától a következő idézet:

„Egyedül félszárnyú angyalok vagyunk
s csak úgy tudunk szárnyalni, ha összekapaszkodunk.”

A szerelem és a másik iránti vágy fékezhetetlenségét kaphatjuk Szabó Lőrinctől:

„Nem érdekel, mi lesz, mi volt,
lelkünk egy pillanat,
égünk s minden tüzet kiolt
már-már egyetlen mozdulat.”

Milyen esküvői képeslap a divatos manapság?

Esküvői képeslap köszönet gyanánt


Az esküvői képeslapok nem csak meghívó gyanánt jutnak szerephez, hanem vendégként is. Az ajándék mellé csatolt képeslap néhány személyes gondolattal garantálja, hogy a meglepetés adója beazonosítható legyen. Persze az idézetek helyett saját szavainkkal is megfogalmazhatjuk mindazokat az érzéseket és gondolatokat, amelyek az esemény kapcsán bennünk lezajlanak. A témához kapcsolódó képeslapok mellett érdemes arra is készülni, hogy vendégkönyvvel találkozhatunk az esküvőn. Ez nem csak a klasszikus vendégkönyv lehet, de ettől függetlenül nem árt vendégként készülni arra, hogy röviden, mégis ütősen meg tudd fogalmazni jókívánságaidat, akár egy idézet formájában.


Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.