Milyen esküvői meghívók közül választhatunk?


Milyen esküvői meghívók közül választhatunk?


Ahogyan a mondás is tartja: ahány ház, annyi szokás. Ha pedig esküvőről van szó, akkor ahány család, annyi féle megünneplése létezik a Nagy Eseménynek. Napjainkra az esküvők rendkívüli változatosságot mutatnak, hiszen a családiasabb hangulatú esküvőtől a több száz fős lagzikig számos rendezvény típus létezik. Az esküvők sokszínűségéhez pedig az invitálás stílusának is illeszkedni kell.

eskuvoi meghivok

 






Elegáns esküvői meghívók – Tradicionálisak és népszerűek

Több évszázados története során az esküvő és az elegancia fogalma szinte összefonódott egymással. Talán az ilyen invitálás adja vissza legjobban a ceremóniák ünnepélyes hangulatát. Az elegáns meghívók a lehető legjobb értelemben tartják meg az esküvők megannyi generáción át őrzött és formálódott tradícióit. Az invitáló üzenetek visszafogott, harmonikus mivolta közkedveltekké teszik őket. Különösen akkor ajánlott ilyen stílusban elkészíttetnünk az invitáló üzenetet, amennyiben a különböző generációk tagjai nagyobb számban fognak részt venni az ünnepélyes pillanatokon. Az elegáns esküvői meghívó ugyanis tökéletes választás, amennyiben valamennyi korosztály ízlését szeretnénk figyelembe venni.




Modern esküvői meghívók






Modern esküvői meghívók - Ceremónia új köntösben

Amennyiben haladni szeretnénk a korral, akkor döntsünk a modern esküvői meghívó mellett. A modern dizájn kevesebb kötöttséget, illetve változatosabb színvilágot kínál az elegáns meghívókhoz képest. Az ilyen stílusú meghívót gondosan kimunkált formák jellemeznek, amelyek mindenkor a legújabb esküvői trendeket követik. Cégünk a meghívók készítésekor világszínvonalú nyomtatási eljárásokat használ annak érdekében, hogy a végeredmény letisztult és professzionális képet mutasson. Nem véletlen, hogy díjnyertes esküvői meghívóink is ezt a kategóriát erősítik, hiszen nemrégiben ezek a termékeink nyerték el az Arany Pecsét díjat.





Luxus esküvői meghívók


 
 




Luxus esküvői meghívók
– Az extravagáns ceremóniákhoz

Mint az életben minden eseménynek, úgy az esküvőnek is meg kell adnunk a módját. Amennyiben olyan esküvőt tervezünk, ahol sem a vendégek számában, sem a költségvetés terén nem kell kompromisszumokat kötnünk, akkor az invitálásnak is különlegesnek kell lennie.
Ilyenkor döntsünk a luxus esküvői meghívók mellett, amelyek összetettségük és díszítettségük alapján is a csúcskategóriát képviselik. Rendszerint az ilyen meghívókat pausz vagy gyöngyházfényű papírra nyomtatjuk, az esküvőre jellemző motívumokat (pl. szalagok, pillangók) kivágással vagy dombornyomással tesszük rá a meghívó előlapjára. A különböző kiegészítők, mint a masnik, vagy a Swarovski kristályok pedig minden ízében különlegessé és egyedülállóvá teszik ezeket az invitálásokat.
 

Vicces, illetve rajzos esküvői meghívók







Vicces, illetve rajzos esküvői meghívók - A könnyed elegancia jegyében

Még egy esküvőn sem kell, hogy minden a komolyságról szóljon! Különösen akkor nem, hogyha családiasabb, szűk körben tartandó ceremóniát tervezünk. Ilyen esetekben bátran szakíthatunk a hagyományos formákkal. Tükrözze ezt a meghívónk is, és küldjünk vicces illetve rajzos invitálást!
Ilyenkor nagy hangsúlyt kapnak az esküvői meghívón szereplő motívumok, amelyek általában állatokat (pl. mackó, madár, teknőc, stb.) szoktak ábrázolni. Az invitálásokat úgynevezett termografikus nyomtatási eljárással készítjük, amelyek plasztikus jelleget adnak a meghívón található motívumoknak.








Pamas - Minőségi meghívók a tökéletes esküvőhöz

A Pamas cég Magyarország és Közép-Európa legnagyobb esküvői meghívó gyártója, amely már több éve van jelen ezen a piacon.
Megrendelőinket évről-évre megújuló kínálattal szolgáljuk ki, melynek köszönhetően ügyfeleinknek, valamint a megújuló trendeknek egyaránt megfelelünk. Munkánk során prémium minőségben, különleges nyomtatási eljárásokkal dolgoznunk, figyelembe véve ügyfeleink egyedi kívánságait is. Termékeiket elérhető árakon kínáljuk, valamint rendszeres akcióink is vannak.
Bízunk benne, hogy tevékenységünk nyomán partnereink a megfelelő színvonalon fogják megtalálni a saját esküvőjükhöz lehető legjobban illeszkedő invitálást.
Hozzászólás hozzáadása
Név:
Hozzászólás címe:
Hozzászólás:
18.05.2016 - 18:59 I love these types o - Tamber
I love these types of acitiitves, they help keep the creative juices flowing and having the subject matter change really helps me get out of this muddle and get back into drawing. I’ll be keeping my eyes peeled for the next one try to stay involved as much as I can. http://ciubgoezm.com [url=http://vospsjtsso.com]vospsjtsso[/url] [link=http://ikqnbxvz.com]ikqnbxvz[/link]
Reagálni
17.05.2016 - 20:57 What a fabulous card - Flora
What a fabulous card Vicki, I love those little guys, they are so cute, and the pop bottle looks <a href="http://nphxiasubly.com">falscttia..noving</a> the bright happy colours too, fab card.luv CHRISSYxx
Reagálni
16.05.2016 - 22:54 Oba aprendi a coment - Krisalyn
Oba aprendi a comentar !!! Tchela está dando muita vontade de estar aí com vcs !!! que delícia tudo &#8230;os lo;83&#k2s0oas lojas&#8230;os foods and drinks&#8230;e o clima &#8230;.enfim tudo.Adoro como vc escreve !!!bjsss tia Lila. http://xgdiiksg.com [url=http://ipupkvybeo.com]ipupkvybeo[/url] [link=http://gkqsslvao.com]gkqsslvao[/link]
Reagálni
16.05.2016 - 14:09 Pimenta Malagueta / - Marylada
Pimenta Malagueta / nao entendi por que classificaram ele de &#8221; predador &#8221; ??? Nao tinha pernas , so conseguia comer coisas moles e tinha um exoesqueleto mole <a href="http://yuklnj.com">&#0832;PREDADOR</a> ????Gostei deste comentário ou não: 9
Reagálni
15.05.2016 - 06:41 An;l8ou&#Y217ire rig - Trinity
An;l8ou&#Y217ire right. What you expect is rational thinking. When excitement and emotions run so high, rational thinking goes out of the window. You&#8217;re right. It&#8217;s the hype created by others more than one&#8217;s own expectations.
Reagálni

Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.