Esküvői kiállítás 2017. 11. 4-5 St. Gallen Svájc


Esküvői kiállítás 2017. 11. 4-5 St. Gallen Svájc

Cégünk a Pamas GmbH képviseletében nemrég a bodeni tó partján található St. Gallenben vett részt esküvői kiállításon. A város nevezetessége a főiskola és elhelyezkedése melynek révén összeköti Ausztriát, Svájcot és Németországot.
A kiállításon 250 kiállító mutatta be termékeit. A látogatók száma elérte a 7500-at. Azon kevés cégek közé tartoztunk akik külföldről voltak. Örvendetes az a tény, hogy sikerült felkeltenünk termékeinkkel a látogatók figyelmét. Főleg a hagyományos és az új minták iránt érdeklődtek a látogatók.

Esküvői kiállítás 2017. 11. 4-5 St. Gallen Svájc

Újdonságnak számítottak az esküvői pecsétek, melyek még Svájcban ismeretlenek voltak. Sokan megdícsérték az árainkat. Leginkább azonban a minőség és a dizájn keltette fel a látogatók érdeklődésést. A svájci vásárók rendkívül igényesek, mi pedig ezeket az igényeket tökéletesen ki tudjuk elégíteni.
A kiállítás szombat vasárnap zajlott. Vasárnap jóval többen látogatták a standokat. A szervezés és az elrendezés kitűnőre vizsgázott. A zenekarok külön teremben léptek fel így nem zavarták a többi kiállítót. A divatbemutatók, fénytechnika és egyéb programok is elnyerték a látogatók tetszését.
Hasonlóak voltak a mi tapasztalataink is. A svájci emberek vendégszeretőek. Gazdasági fejlettségük pozitívan hat az emberek viselkedésére. Kellemes élményekkel gazdagodva tértünk haza a kiállításról, mivel eredményesen prezentáltuk termékeinket.

Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.