Esküvői jókívánságok


Esküvői jókívánságok: odafigyelés a legszebb időszakban

Az esküvői jókívánságok rendszerint az ajándékozás során jutnak fontos szerephez. Ez az a terület, amellyel kapcsolatban sokan bajban vannak, és nem tudják, milyen összegben gondolkodjanak, vagy mire lenne szüksége a párnak. Az előzetesen összeállított kívánságlistát a legtöbb pár inkább mellőzné, hiszen kellemetlen szituációkat szülhet. Napjainkban a legtöbben tehát rábízzák a meghívottakra, hogy milyen módon gratulálnak, esetleg az esküvői jókívánságok mellé milyen tárgyiasult meglepetéssel készülnek.

Tényleg az árak a fontosak?

Elég csak néhányat kattintani a világhálón, és máris láthatjuk sztárjaink, celebjeink világraszóló esküvőit, ahol még a csapból is pénz folyik. Ilyen trendek mellett sokan úgy érezhetik, szerényebb körülményeik nem lesznek eléggé méltóak a nagy naphoz. Igaz ez a vendégekre is, akik talán nem engedhetik meg maguknak a több százezer forintos ajándékozást. De vajon tényleg a pénzről szólna mindez?

Ez a helyzet hasonló, mint a karácsony, amikor mindenki túl kíván tenni a másikon, és a legjobbat gyakran a legdrágábbal azonosítják. Felmerülhet azonban a kérdés, hogy ahol az ajándék anyagi értéke a lényeges egy ilyen visszahozhatatlan alkalomkor, ott milyen mélységűek az emberi kapcsolatok, és valójában miről is szól a nagy nap. Modern korunkban hajlamosak vagyunk arra, hogy elveszünk a fogyasztói társadalom által követelt léptékekben. A lényeg pedig éppen arról szól az esküvői ajándékozás alkalmával is, hogy mennyire ismerjük a másikat, tudjuk-e, milyen különleges, egyedi, valóban személyre szóló meglepetésnek örülne a legjobban. A kenyérpirítók és a televíziók ideje lejárt, helyettük sokan akár saját készítésű, igényes ajándékkal kedveskednek, de az élmény-ajándékok is nagy népszerűségnek örvendenek.

Ne maradjanak el az esküvői jókívánságok!


Az ajándékbeszerzésnek, az ideális darabok megtalálásának a hevében ne feledkezzünk el arról, hogy egy esküvői jókívánságokat tartalmazó képeslapot is elhelyezzünk a csomagolás mellett. Az előre nyomtatott megoldások is jó választásnak bizonyulhatnak, de esetükben ne maradjon el a személyes aláírás. Rajzolhatsz, készíthetsz egyedi képeslapokat is, ehhez a kreatív üzletek rengeteg alapanyaggal állnak rendelkezésre. Kibontakoztathatod itt is kreativitásodat, amivel sokszor nagyobb örömet lehet szerezni, mint a prémium kategóriás alapanyagokból készült, luxusszínvonalú megoldásokkal. Persze napjaink kínálatában ilyenek is elérhetőek, képeslapok terén néha meglepően kedvező áron.

A személyes segítség is fontos

A romantikus filmekben viszontlátott, hatalmas barátnősereggel rendelkező menyasszonyok – valljuk be-, a magyar valóságban nem mindig léteznek. A barátság ritka kincs, főleg nők között. Ha ilyen vagy a menyasszony számára, akkor érdemes lehet felajánlani segítségedet az esküvői előkészületekben. Mindegy, hogy a ruhapróbára kíséred el, vagy a menü kiválasztásakor látod el tanácsaiddal, hidd el, sokszor ez igen jól jöhet a véghajrában. Tolakodás helyett ajánld fel segítséged, sokszor már a gesztus is megható kedvességnek számít.

A jól sikerült esküvő annak minden velejárójával és szervezési előzményével nem kis feladat, pláne akkor, ha nagyobb vendégseregre lehet számítani. Természetesen minden viszonyítás kérdése, de már 40-50 fő kapcsán is komoly előkészületet igényel az esemény. Vendégként törekedj arra, hogy ezt a fáradozást gondosan megtervezett ajándékkal és személyes esküvői jókívánságok segítségével háláld meg.





Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.